Καλώς ήρθατε στην Ιστοσελίδα του Δ.ΙΕΚ Αμαλιάδας

Παρακαλούμε όπως συνδεθείτε στην νέα ηλεκτρονική διεύθυνση                                       http://iek-amaliad.ilei.sch.gr

Κατά την προσέλευση στο Δ.ΙΕΚ  τόσο οι σπουδαστές όσο και οι εκπαιδευτές θα πρέπει να εφαρμόζουν  τα μέτρα προστασίας που ορίζονται στην υπ. αριθμ. Δ1α/Γ.Π.Οικ.50908 απόφαση (ΦΕΚ 4695/7.9.2022).

Πιο συγκεκριμένα θα πρέπει να γίνεται:

1. Χρήση προστατευτικής μάσκας (απλής χειρουργικής ή υφασμάτινης με κατάλληλες προδιαγραφές) είναι προαιρετική για τους/τις μαθητές/τριες σε όλες τις τάξεις, τους εκπαιδευτικούς και το λοιπό προσωπικό, καθώς και για τους επισκέπτες των σχολικών μονάδων.

2. Όσοι έχουν εμβολιαστεί ή έχουν νοσήσει, εισέρχονται με το πιστοποιητικό εμβολιασμού / νόσησης. Όσοι δεν είναι πλήρως εμβολιασμένοι ή δεν έχουν νοσήσει, υποβάλλονται υποχρεωτικά σε εργαστηριακό διαγνωστικό έλεγχο μία (1) φορά την εβδομάδα με τη χρήση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου κορωνοϊού COVID -19 (rapid-test) ή με τη μέθοδο μοριακού ελέγχου (PCR) σε ιδιωτικά διαγνωστικά εργαστήρια ή σε ιδιωτικές κλινικές ή σε φαρμακεία ή σε ιδιώτη ιατρό, με δική τους δαπάνη. Ο παραπάνω υποχρεωτικός εργαστηριακός διαγνωστικός έλεγχος νόσησης διενεργείται μία (1) φορά ανά σχολική εβδομάδα, πριν από την Τρίτη έως και σαράντα οκτώ (48) ώρες πριν από την προσέλευση στο Δ.ΙΕΚ.

Δ.ΙΕΚ Αμαλιάδας